Onze innovaties

In de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Vraag een offerte aan

Werken met BIM

Efficiëntie en overzicht

Door te werken met BIM kunnen fouten in een project worden gereduceerd. Bim zorgt voor efficiënter en overzichtelijk beheer en onderhoud doordat informatie binnen het project wordt hergebruikt. Alle informatie van een project zit reeds in het BIM model en kan gebruikt worden bij toekomstige renovaties. Daardoor is het niet langer alleen van toepassing bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovaties en verbouwingen.

Duidelijkheid voor stakeholders

Bij een verbouwing visualiseren wij de wijzigingen en geven wij duidelijkheid aan de verschillende stakeholders in het project. Door goed inzicht te hebben in de situatie, gaan wij duurzaam om met gebruikte materialen en realiseren wij een project tegen zo laag mogelijke kosten.

Ons systeem van continue verbetering: PDCA

Door onze ISO 9001 certificering waarborgen wij een continue verbetering in onze werkprocessen. In onze werkwijze hebben wij een Plan-Do-Check-Act methodiek opgezet waarbij we voortdurend vooruit kijken, acties uitzetten, de status ervan controleren en erop rapporteren en evalueren. Wij hebben deze zelfverbetering ook volledig opgenomen in onze kantoorapplicaties en werkmethoden.